Al 45 jaar origineel

De Auronde

De Auronde is een echte designklassieker gemaakt van hout met kenmerkende aluminium details. In 1973 ontworpen door Frans de la Haye. Toen een revolutionair ontwerp door de ronde vormen en felle kleuren. Nu opnieuw revolutionair: door de details op jouw wensen aan te passen, krijg je het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu.


Al 45 jaar origineel


De Auronde: in 1973 revolutionair door de ronde vormen en felle kleuren.


Nu, 45 jaar later opnieuw revolutionair door nieuwe materialen en doordat je een kleur kunt kiezen voor de aluminium details.


In de tussentijd zijn er meer dan 1.000.000 verkocht en staat in elke straat van Nederland wel een Aurond

16 kleuren


De Auronde is gemaakt van oersterk beukenhout. Voor de afwerking kun je kiezen uit 10 kleuren vollak, 5 beitsen op eikenfineer, of een walnootfineer. Kies voor de aluminium oogjes een matchende of een contrasterende kleur.


Vollak: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Coral red, Rusty red of Night blue.


Beits: Golden yellow oak, Poppy red oak, Burgundy oak, Royal blue oak, Natural oak, Natural walnut


Aluminium oogjes: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest Green, Blush, Coral Red, Rusty red, Night blue of Aluminium


Bekijk Auping bij Kok Wooncenter


Wil je de gehele collectie Auping ervaren? Kom dan naar Kok Wooncenter in Amersfoort/Hoogland voor een comfortabele kennismaking!  Je kunt ook vooraf een afspraak maken met een van onze woonprofe
ssionals.

Bel 033-4801441 of stuur een mail naar info@kokwooncenter.nl